2018-06-09 03:31:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Hasznos lehet egy üdítő séta

Napi horoszkóp június 9-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold még mindig az ön jegyében tartózkodik egy feszítő fényszöget alkotva, a Plútóval és a Vénusszal, ez kissé harciassá teszi, főleg szerettei irányába. Az eredmény nem nevezhető tetszetősnek, de legalább a problémák tisztázásához vezethet.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.
Uralkodó planétája, a Vénusz egy kvadrátot dob ma a Holdra. Ebből semmi kellemetlensége nem lesz: ma ön nagyon szerethető, talán kissé lustálkodó hangulatban van.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az ön uralkodója a Merkúr a saját jegyéből egy kellemes szögben a Holddal, ez lehetővé teszi, hogy könnyedén teremtsen kapcsolatot másokkal. Nagyon is tisztában van érzelmeivel, amiket könnyedén ki is tud fejezni, mindamellett logikai képességén sem esik csorba. Ne vesztegesse azonban idejét jópofáskodásra.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ön nagyon érzelmes hangulatban lehet, arra kell csak vigyáznia, hogy a másik embert ez ne fojtogassa, ne legyen terhes a számára. Várja meg, amíg kap is, ne csak adjon.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Nap és a Hold támogató fényszöge ma önre különösen jól hat, békében van a világgal és különösen önmagával, ezt kapcsolatai visszatükrözik. Barátaival ma egy kellemes estét tölthet el, jól kiszórakozhatja magát, gondtalan napnak ígérkezik a mai.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az önt uraló Merkúr a Holddal egy szextilt alkotva remek hatással van önre. A helyzeteket és az embereket biztos ösztönnel ítéli meg, ma szellemileg friss és alkalmazkodó. Jövőre néző terveiben kétszeresen előnyös helyzetben van, mert döntései egyszerre logikus és ösztönös úton születnek.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az érzelmeit ma mindenáron ki akarja mutatni, de a mód, ahogy ezt teszi, zavarhatja környezetét, vagy partnerét. Ön hatalmas tartalékokkal rendelkezik szeretetből és gondoskodásból, de csalódott lehet, mert akadályoztatva érzi magát ennek kifejezésében.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma ön hajlandó önmagával szemben túlzottan elnéző lenni, túlzásba eshet az ételek és italok tekintetében. A mértéktartás nem könnyű az ön esetében, de rá kell nevelnie önmagát, szabályozott étrendre van szüksége.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nagyon nehezen fogadja el a zártságot, különösen a kapcsolataiban. Ha a partnere kissé kisajátító hajlamú, akkor ma könnyen az ajtón kívül találhatja magát… Az ön független szelleme nem tűri a szabadságát érintő korlátozásokat.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ön imád kertészkedni, a mai napot a természetben tölti, de elmehet sziklamászásra vagy kőfaragó tanfolyamra. Ugyanakkor nagyon muzikális és irodalomkedvelő is, így a zene vagy egy könyv segítségével nagyon tartalmasan múlhat el a mai nap.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Mars nagy aktivitás alatt tartja, testedzéssel töltheti a mai napot, ami inkább kreatív legyen, mint unalmas. Az életkedve hatalmas, az energiái megnövekedettek, így nehéz testgyakorlatokat kell kitűzni célul. A viselkedése határozott és magabiztos. Az éles szerszámokkal azonban bánjon óvatosan.

 

Halak: II. 19. - III. 20.
Most nagy igénye van a kommunikációra, érdemes otthon elmondani véleményét, mert családjánál meghallgatásra találnak. Hasznos lehet a testmozgás a szabadban, egy üdítő séta, esetleg egy kis élénkítő kerékpározás, főleg ha ezt társasággal teszi.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: